Airfryer


Review Airfryer

Wij zijn erg blij met onze aankoop. Hij is in verhouding tot een frietpan wel duur maar je kunt hier veel meer mee. Ik kan hier ook vlees in klaar laten “stomen”. Je hebt zelfs apps en kookboeken over wat je er allemaal in kan klaarmaken en hoe je dat moet doen.
Ik vindt hem ideaal!
Als ik nu friet eet zit er haast geen vet bij en de friet smaakt gewoon hartstikke goed. Ik eet nu liever airfryer friet als friet van een snackbar.
Wanneer je friet hiermee wil maken wil ik wel aanraden om “merk” friet te kopen, bijvoorbeeld Aviko. Als ik merk X pak zijn de frietjes wat slapper. Met merk friet zijn het gewoon harde en knapperige frieten.
Frikandellen maken was nog wel een uitdaging in het begin; of hij was te slap of hij was opengebarsten. Nu hebben we het gevonden! 180 graden en 13 minuten.
Tussendoor schudden we het eten wat we erin doen even om, dan kan er eigenlijk helemaal niets mis gaan en is alles even mooi gegaard.

Hij warmt ontzettend snel op! Als ik hem aanzet en de frietjes wil pakken is hij al warm. Bij ons staat hij in de schuur waar het koud is, nog steeds is hij zo snel met opwarmen. Daartegen over staat dat het bakken wel een paar minuutjes langer duurt.

Ik heb hem wel eens binnen gezet onder de afzuigkap, ik had helemaal geen last van nare geuren in huis. Soms kan het wel zijn dat hij wat blauwige rook heeft, dan moet hij een keer schoongemaakt worden. Dit is na een half jaar pas het geval bij ons (wij gebruiken hem wekelijks).

Wij zijn er erg tevreden over, nog steeds is deze ‘gebakken lucht’ elke cent waard geweest. Ik ben ook erg blij dat we een XL hebben genomen, we zijn een gezin met 4 personen en dan is een normale maat misschien wat aan de kleine kant.

review airfryer