I had a (million) dream(s)


I had a (million) dream(s)

De meeste mensen beginnen 1 januari met hun goede voornemens, ik niet, ik hou daar niet van. Ik hou het toch niet vol. En daarbij komt, als ik iets bedenk moet ik het nu doen. Niet over een paar weken want dan heb ik mezelf alweer overtuigd dat het helemaal niet nodig is.

Maar nu elke avond als ik in bed lig bedenk ik me dat ik wil afvallen. Normaal krijg ik deze gedachten pas rond juli, eigenlijk te laat om nog iets te doen want die bikini staat nu toch al niet meer. Maar nu zou ik op tijd kunnen zijn.

Elke avond bedenk ik me dat ik elke dag een half uur wil sporten en beter op mijn voeding wil letten. Elke ochtend bedenk ik me dat ik daar dan morgen mee start. Want ik ga natuurlijk niet met mijn houterige lijf sporten dat iemand mij kan zien!

Als ik dan in de winkel ben en ik ben die avond ‘alleen’ thuis (lees; de kinderen liggen in bed en mijn vriend is niet thuis) dan heb ik zeker wel wat lekkers verdiend! Iets lekkers is bij mij snoep, chips of chocolade. Had ik al verteld dat ik bodemdrift heb?!

Maar nu is het klaar! Ik ga het doen!

Om je voor te stellen hoe ik eruit zie: Ik ben 30 jaar en heb 2 kinderen, ik heb maat 38-40 en L (XL als mijn borsten erin moeten). Tussen kind 1 en kind 2 nooit gesport, want dat zou echt zonde zijn vanwege strak zijn en weer zwanger worden en weer opnieuw moeten beginnen

(jaja ik heb altijd een prachtig excuus).

Ik heb oke benen, ik heb geen kont en ik heb zeker wel een buik. Ik ben zo iemand waarvan je gaat twijfelen “zou ze nou weer zwanger zijn?”. Mijn buik lijkt op een buik van iemand die zwanger is en ze een buikje begint te krijgen. Hij moet eraf! In de zomer zou ik graag gewoon kunnen ademen in plaats van heel de tijd mijn buik in te houden. Ik ben 1.70m en heb de titel (ik heb mezelf benoemt tot ‘dikkertje van de familie).

Na wat onderzoek op internet heb ik het gevonden! Ik wil de ene keer in de ochtend sporten en de andere keer in de avond. In de ochtend wil ik gaan hardlopen. Omdat ik dit niet kan en er een hekel aanheb heb ik een schema gevonden die me ‘leert’ hardlopen.

In de avond wil ik buikspier oefeningen gaan doen en ik heb een dvd gedownload.

Mijn eten wil ik goed doen:

8.00 ontbijt

10.00 fruit

12.00 lunch

15.00 sla

17.30 avondeten

20.00 ‘snack’

Ik heb ook eiwitpoeder besteld, deze komt morgen binnen… Ik kan dus ook pas morgen starten met mijn ‘afval race’. Ik zal bijhouden voor jullie wat ik eet, wat ik sport en hoeveel ik afval (of niet). Ik wilde eigenlijk een PT inhuren maar dat is echt te duur. En als ik op deze manier kan afvallen kan iedereen het! Ik ken weinig mensen zo lui als mij en die zo snel af kunnen haken/interesse verliezen. Dus we zullen zien hoe het loopt..