Iedereen is anders geboren, voorleesboek voor kinderen


Iedereen is anders geboren, voorleesboek voor kinderen

Heeft jouw kind ook iets dat net iets anders is dan bij anderen? Wil je dat je kind leert dat iedereen wel iets heeft? Of vind je het belangrijk dat je kind anderen accepteert in hoe ze zijn?

“Iedereen is anders geboren” is een vrolijk boekje over een klas met hele gewone kinderen. Gewone kinderen, die toch allemaal iets speciaals hebben. Ze zien er allemaal anders uit, vinden allemaal iets anders leuk of lekker en ze hebben allemaal iets dat anders is. Ze zijn gewoon allemaal anders geboren!

Fijn voor kinderen die zichzelf daarin herkennen en merken dat er met de meeste kinderen wel wat is, ook al zie je dat niet altijd. Het boek leert kinderen anderen te accepteren hoe ze zijn. Zodat ze bij vragen als: ‘Waarom heeft hij dat?’, zelf al weten: ‘Iedereen is anders geboren’.

Het boekje is vooral bedoeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar, en kan gebruikt worden als (voor)leesboek op school, thuis of waar je maar wilt. Het boek heeft 32 bladzijden en het formaat van het boek is liggend A4. De aansprekende illustraties zijn gemaakt door Vivianne du Bois.

Mis je iets in “Iedereen is anders geboren”? Staat het speciale van jouw kind of van een kind uit jouw klas niet in het boek? Als je dat wel graag zou willen is een maatwerk boekje hiervoor de oplossing.

Stuur een mailtje aan info@b-publishing.nl met daarin het speciale van het kind vermeld. Nathalie schrijft hierbij dan een verhaaltje en indien nodig wordt er ook een speciale tekening bij gemaakt. Dit verhaaltje plus tekening wordt toegevoegd aan de bestaande kindjes in de klas. Zo herkent ook jouw kind zichzelf in het boekje!

iedereenisandersgeboren

 

www.b-publishing.nl
www.bol.com