kinderwekker “Kidssleep”


Review kinderwekker Kidssleep

Mijn zoontje kwam in de nacht meerdere keren uit bed of hij kwam in de ochtend om 6.00 naar onze kamer. Ik was gebroken en wilde hier iets aan doen. Ik werd gewezen op een kinderwekker en heb er 1 aangeschaft, ik ben hier nog steeds blij mee!
Mijn zoontje kan niet klokkijken dus koos ik voor een wekker met plaatjes.

Het is heel makkelijk, je stelt de tijd in, je stelt in hoe laat hij op slaapstand gaat en je stelt in hoe laat hij op wakker-wordt stand gaat.
Als hij op slaapstand gaat ziet mijn zoontje een konijn dat in bed ligt, wanneer het 7.00 is (heb ik ingesteld) ziet hij een konijn lopen in de zon. 1 van de 2 plaatjes wordt dan verlicht, het andere plaatje zie je op dat moment niet. Je kunt ook een wekker geluid aanzetten (je hoort dan dierengeluiden), ik heb dit niet gedaan, als hij namelijk nog slaapt hoeft hij niet wakker te worden.

Mijn zoontje ligt in bed en komt pas uit bed als het konijn uit zijn bed is. Dit heb ik wel in moeten trainen. Als hij uit bed kwam wees ik hem erop dat konijn ook nog slaapt dus dat hij ook terug naar bed moet en dat hij uit bed mag wanneer konijn ook uit bed is. Dit heb ik een week volgehouden en nu doet hij het helemaal zelf.

Hij komt niet meer uit bed in de nacht of vroeg in de ochtend, hij komt pas als het konijn uit bed is. Geweldig product!

review kidssleep