meerijdplankje voor Mutsy “Lascal Buggy Board mini”


Review meerijdplankje voor Mutsy Lascal Buggy Board mini

Ik had een Mutsy kinderwagen gekregen, ik wilde graag voor mijn oudste zoon een meerijdplankje. Voor mijn Mutsy was deze niet te verkrijgen is wat ik in elke kinderwinkel te horen kreeg, totdat ik iemand zag met een Mutsy én een meerijdplankje eraan!
Er zijn dus meerdere kinderwagens waar volgens meerdere winkels geen meerijdplankje aan kan. Dan hebben ze nog niet gehoord van de Lascal Buggy Board Mini.

Hij is heel makkelijk, ik klik hem op de houders als ik hem nodig heb, klik hem eraf als ik hem niet nodig heb. Ik klap hem naar binnen als ik hem tijdens het wandelen even niet nodig heb.

Laat je dus nooit wijsmaken dat er geen meerijdplankje is voor je Mutsy!! Hij is er zeker wel! Mijn zoon is bijna 18 kilo en kan er nog veilig opstaan, hij heeft ook genoeg ruimte! Het plankje zit goed vast en ik kan ook nog bij mijn zoontje op het plankje erbij als ik moet steppen met de kinderwagen.

Hij kan gewicht hebben, zit goed vast, kan er makkelijk afgeklikt worden.. hij is ideaal!

review Lascal Buggy Board mini meerijdplankje